Tehtävämme oli suunnitella Elovena puurobaarin toteutusta. Meidän ryhmämme keskittyi puurobaarin tuotteiden miettimiseen ja yrityksen paikkaan. Keksimme että baarissa tarjoillaan puuroa, johon saa oman valinnan mukaan ottaa marjoja, hiutaleita, hilloa tai muuta lisäkkeitä. Lisäksi voidaan tarjoilla smoothieta, jossa on hiutaleita ja muita Elovena tuotteita. Mietimme miten myös yöaikaa voi hyödyntää, sulkemisajan jälkeen kiireiset ihmiset voivat ostaa automaatista hiutaleita ja kuumaa vettä, joista voi matkalla sekoittaa itselleen puuron. Olisimme sijoittaneet puurobaarin lentokentälle, missä on paljon kiireisiä asiakkaita, jotka haluavat nopeaa ja täyttävää ruokaa.

Esityspäivänä selvisi että eri ryhmillä oli tullut paljon erilaisia ideoita. Oli jännää huomata miten erilaisia asioita kaikki olivat miettineet mitä ei itse tullut edes ajatelleeksi.

 

Elovenan edustajien mukaan puurobaari jää vain kuitenkin pelkäksi ideoinniksi. Mutta ei tunnu että olisimme tehneet turhaa työtä, samalla siitä oppi miten ideoita voidaan jakaa, ja näistäkin esitysten sisällöistä olisi voitu yhdistää joku hyvä idea, jota olisi voitu käyttää.


Lisäksi 2.3 kirjastokäynnillä ryhmämme etsi markkinointiin liittyviä kirjoja, joita voisimme hyödyntää miettiessämme Elovena puurobaarin toteutusta.